Följ oss :

Agil Redovisning

Om oss

0
Experter till tjänst
Om Agil Redovisning

Professionell och kvalitativ redovisningstjänster

Välj Agil Redovisning för att vi erbjuder professionell och kvalitativ redovisningstjänst med hög kundfokus och konkurrenskraftiga priser. Vi har lång erfarenhet och har alltid kundens bästa intresse som prioritet.

business-team-in-office.jpg
Löpande redovisning
99%
Starta nytt bolag
99%
Varför välja oss

Vi erbjuder högkvalitativ redovisning och bokföringstjänster

Vi på AGIL Redovisning erbjuder högkvalitativa redovisning- och bokföringstjänster för företag och organisationer. Vår målsättning är att alltid leverera tjänster av högsta kvalitet och att hjälpa våra kunder att få ordning och reda på sin ekonomi.

Nyutbildade

Vi är nyutbildade och har därför den senaste kunskapen inom vårt område. Det ger en stor fördel eftersom du kan vara säker på att du får den mest uppdaterade och relevanta hjälpen hos oss.

Vi växer när du växer

Vi växer när du växer. Det innebär att vi har ett starkt fokus på att hjälpa dig att lyckas, och att vi vill se din verksamhet växa tillsammans med oss. Detta är en fördel för dig eftersom du kan vara säker på att vi alltid har dina bästa intressen i fokus

Vårt team

Lär känna oss

Vår historia, våra tjänster och vår personal

Terry Bergqvist

VD

Jimmy Widman

Ekonomichef

Kontakta oss om du har frågor kring våra tjänster

Kontakta oss om du har frågor kring våra tjänster eller om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din redovisning och bokföring. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa företagare att få kontroll över sin ekonomi och vi strävar alltid efter att ge den bästa möjliga service. Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar – vi hjälper gärna till på det sätt vi kan.

Vår blogg

Läs våra senaste blogginlägg

Här kan du läsa bloggen till AGIL Redovisning
Få tips och råd om ekonomi och redovisning.